Indekseringstatus

Sandbox sjekk

Nye domenenavn blir først satt i “sandbox” av Google. Det vil si “på vent” til de har sjekket hva slags innhold nettstedet innholder og om nettstedet sprer virus eller malware av noe slag. Klikk på linkene under for å sjekke om ditt domene fortsatt står i status “sandbox”.

SEO Blacklst chek

Hvis domene ikke er i “sandbox” og du har forsøkt å indeksere domene på nytt, kan det hende at domenet er svartelistet hos Google og/eller Bing som en kjent spreder av virus eller malware. Dette kan du sjekke ved å klikke på inkene under.

Når ble nettstedet sist indeksert?

Dmoz Direcory Listning

Google bruker ofte Dmoz som tekst til sidens “title-tag”, spesielt hvis “meta-description” mangler. Dessuten vekter oppføring i Dmoz positivt når Google skal rangere søkeresultatene de finner for SERP. Sørg derfor alltid for at ditt nettsted er oppført i Dmoz. Listingen er gratis, men kan tid.

Nøkkelord rangering i søkemotorene

Hvilken rangering har et nøkkelord i de 3 største søkemotorene?

Fremtidig rangering

Er rangeringen din på dette nøkkelordet og denne URL-en på vei oppover eller nedover. Det finner du ut ved å sjekke rangeringen i ulike data centre Google bruker til å beregne rangeringen. Rangerer ett eller flere data centre en høyere eller lavere rangering er rangeringen på vei oppover eller nedover.