Innholdanalyse

Innholdanalyse

Trafikk til nettstedet

Tast inn ditt domene for å sjekke hvilken trafikk data Alexa har registrert på domene.

NO FOLLOW lenker

Sjekk hvilke linker som er markert som “REL=”NOFOLLOW” på en gitt side.

Døde linker

Finn alle døde lenker i nettsidene dine. Døde lenker oppstår når en side er blitt slettet, flyttet eller byttet navn uten at linken er blitt oppdatert. Disse døde lenkene må enten fjernes eller endres til en gyldig sti (URL).

Sjekk kvaliteten til dine linker. Er de kvalitetslinker uten feil og redirect?

PageRank til lenkepartnere

SeoMoz data

KeyWord Density

Google har et ideal på 5% søkeordtetthet (Keyword density). Det betyr at søkeordet kan benyttes 10 ganger i en tekst på 200 ord. Du må her huske på at Google ser all tekst på siden og inkluderer menyer når søkeordtettheten beregnes.

Keyword Density detaljer

Angi en URL:http://

Ignore words of characters in length or less.Minimum occurrences: Include Meta tag KeywordsInclude Meta tag DescriptionUse our default stop words list

Cloaking sjekk

Sjekk om en side blir oppfattet som en “cloaking” side (må unngås). Angi en URL i feltet under.

Dublicate page sjekk

Google fjerner nettsider som er kopier av andre sider som allerede er indeksert i Google (“dublicate pages) og/eller som utelukkende er laget for å generere Adsence inntekter og som er automatisk kopiert fra andre nettsteder (“content scrapping“).

Benytt verktøyet under for å sjekke hvor like to sider er, målt i prosent.

Skrv inn ORGINAL URL:Sammenlign med URL:

Ønsker du å sammenligne to sider nøyaktig for å se forskjellen mellom dem, er det bare å skrive inn sidene under. En URL per linje, f.eks. http://www.dittdomene.no/side.html.

Fortell Google hvilken side som er originalsiden hvis du har flere like eller tilnærmet like sider gjennom å angi en REL=”NOFOLLOW” tag i alle linker til dublikatsiden og/eller gjennom en “NOINDEX,NOFOLLOW” tag i meta-robots taggen i HEAD-seksjonen.

Google anbefaler dessuten at du angir denne rel=”canonical” attributt i head-seksjonen til alle dublikatsider for å fortelle Google at denne siden er en kopi av en annen side.