Hvordan bli synlig og forbedre rangeringen i Google?

For at det skal være mulig å søke etter ditt domene  og nettsted i Google kreves det at minst ett annet nettsted har laget en hyperlink til ditt domene/nettsted. Før dette skjer er du ikke garantert å bli indeksert i Google.

Ved å klikke på “Registrer domene” linken i toppmenyen kan du registrere domene i vår database. Domene blir da listet på vår forside, med en klikkbar link til ditt domene/nettsted, med det resultat at Google blir klar over ditt domene innen 2 timer etter registreringen.

Hvordan få bedre rangering i Google?

Det er mange forhold som påvirker rangeringen din i søkeresultatene til Google. De viktigste er imidlertid relevans, popularitet og aktualitet (ferskhet).

Relevansen avgjøres hovedsakelig av hvor godt innholdet gir svar på søkeresultatet og hvor mange ord siden består av. Populariteten avgjøres av hvor mange som lager en link til din side. Jo flere som linker til den, jo mer populær er den ifølge Google.

Siden domene får en ekstra inngående link ved å registrere domene her påvirker dette også domenet`s link popularitet og dermed også PageRank i positiv retning. PageRank er som kjent det kriteriet Google vektlegger mest når de skal avgjøre et nettsted og side sin rangering i søkeresultatene til Google.

Tjenesten er gratis og leveres av domene- og hosting leverandøren OnNet AS som i år (2017) feirer sitt 20-års jubileum som domene- og hosting leverandør. Noe som gjør dem til en av landets eldste domene- og hosting leverandører. 10 år på rad har de også blitt rangert som Norges billigste .no leverandør av IKTnytt.no.

SEO verktøy

Under menyvalget SEO verktøy har vi samlet en rekke eksterne SEO verktøy for å hjelpe deg igang med å sjekke hvor søkemotorvennlige du har gjort sidene dine.

Kontakt oss

    Ditt navn:

    Din e-postadresse:

    Spørsmål:

    Melding:

    Domene: