SEO verktøy

På denne siden har vi samlet en del nyttige verktøy som du kan bruke for å sjekke nettstedets tilgjengelighet, hastighet, navnetjenerne, IP-adresser, SEO ytelse og statistikk. Klikk på en av fanene under for å få oversikt over verktøyene dine.

Er sidene oppe?

Tast inn ditt domene (uten http://www. foran) og klikk «Er nettsidene oppe?» for å sjekke om nettsidene virker som de skal.

Er sidene dine tilgjengelige i Kina?

Tast inn ditt domene under for å sjekke at sidene er tilgjengelige i Kina eller om myndighetene har blokkert dem.

Ping

Ping er den mest grunnleggende formen for å sjekke om en nettside svarer. Får du ikke svar på ping er det noe galt med nettverket, serveren eller konfigurasjonen av nettstedet. Tast inn ditt domene under for å sjekke om det svarer på ping.

HTML protokollen

Tast inn ditt domene for å sjekke om nettsidene virker som de skal i henhold til HTML protokollen

 HTMLS protokollen

Tast inn ditt domene for å sjekke at nettstedets SSL sertifikat virker som det skal.

HTML koder

Sjekk om nettsidene dine er oppfyller W3c Markup Validation standarden (at de er korrekte).Skriv inn en URL i boksen under for å sjekke HTML kodene til en side:

Google Analytics

Google Analytics er verdens mest brukte online statistikk og viser ikke bare historiske data, men også sanntids informasjon. Det vil si hvor mange som er på sidene dine for øyeblikket, hvilke sider de leser og hvor de kom fra. Analysetjenesten er for øvrig integrert med Google sine øvrige tjenster, og krever at du oppretter en gratis Google konto, hvis du ikke allerede har en, for å kunne benytte tjenesten.

For at tjenesten skal virke må du lime inn en kode i «Head» seksjonen til alle dine sider. Etter at dette er gjort kan du følge med på trafikken i sanntid og analysere resultatene på ulike måter. Dette er en tjeneste vi anbefaler alle våre kunder å aktivisere.

Google Webmaster

Google Webmaster er et «must» på linje med Google Anlytics. Et svært nyttig verktøy. Gjennom din Google konto kan du her levere inn en komplett site-map som forteller Google hvilke sider nettstedet ditt består av. I tillegg finner du en rekke andre nyttige webmaster verktøy her som f.eks. søkeord siden blir funnet på, rangering på søkeordene, antall indekserte sider osv. Tjenesten er gratis å bruke.

Bing Webmaster

Bing Webmaster tools er Bing systemet sitt svar på Google Webmaster og er i likhet med Google Webmaster et sted du kan logge inn på for å levere inn site-map til søkemotoren Bing.